Stichting Oudekerk Heemstede

Activiteiten agenda


sep
18
zo
2022
Theeconcert: Domstad Blazers Ensemble @ Pauwehof / Oude Kerk, Heemstede
sep 18 @ 15:00 – 16:30

Domstad Blazers Ensemble

Het Domstad Blazers Ensemble is in 1982 opgericht door enkele blazers van het Utrechts Studenten Orkest en het Nederlands Studenten Orkest. Het is uitgegroeid tot een professioneel werkend orkest dat behalve concerten ook muzikale sprookjes op scholen uitvoert.
 
De basisbezetting is die van het klassieke blaasoctet: 2 hobo’s, 2 klarinetten, 2 fagotten en 2 hoorns. Ook werken met een grotere bezetting staan op het repertoire en gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijk uitvoeringsniveau.
Het ensemble staat o.l.v. Leon Bosch.

  

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst na aftrek van de gemaakte kosten bestemd is voor de Stichting Vrienden van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk. De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie en zoekt een zitplaats. Later aan tafel wordt er afgerekend.
 
Het vervoer naar de kerk kunnen wij voor u regelen als u met een van de onderstaande nummers belt.
Trude Smits tel: 023 – 529 46 13
Arie Piet Hoogerbrugge tel: 023 – 547 05 07

okt
8
za
2022
Jaardag Vrienden van de Oude Kerk @ Pauwehof / Oude Kerk, Heemstede
okt 8 @ 15:00 – 17:00


Op zaterdag 8 oktober 2022 wordt de Jaardag 2022 georganiseerd in de Oude Kerk.
 
Noteer graag deze datum in uw agenda. Het programma voor deze Jaardag staat nog niet vast. U wordt er tijdig nader over geïnformeerd.
 
U kunt zich aanmelden bij secretaris@oudekerkheemstede.nl.