Stichting Oudekerk Heemstede

Activiteiten agenda


sep
21
za
Jaardag Vrienden van de Oude Kerk @ Pauwehof / Oude Kerk, Heemstede
sep 21 @ 15:00 – 16:30


Op zaterdag, 21 september a.s. om 15.00 uur houden we alweer onze 2e Jaardag met een mooi programma. Eerst zal de voorzitter, Piet Scheele, ons bijpraten over het wel en wee van de stichting in het afgelopen jaar en wat er de komende jaren zoal op stapel staat.

 

Vervolgens geeft de heer Koen Vermeij een demonstratie over de bouw van de BAVO aan de Grote markt in Haarlem. Aan de hand van een door hem ontworpen model laat hij ons zien hoe de BAVO in de loop der eeuwen tot stand is gekomen, welke problemen men daarbij tegenkwam en vooral ook wat een knap staaltje bouwkunst dat is geweest!

 

Er is muziek en we klinken na afloop met elkaar op onze Vriendenstichting!

 

Meld u aan door een email te sturen aan secretaris@oudekerkheemstede.nl Dan weten wij op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. De toegang is vrij!

okt
19
za
Benefietconcert Artur Trajko @ Pauwehof / Oude Kerk, Heemstede
okt 19 @ 20:00 – 21:30

Artur Trajko, cellist bij het Balletorkest is inmiddels geen onbekende meer voor de Vrienden. Hij geeft een benefietconcert om de medicijnkosten voor zijn moeder die in Oost Europa woont te dekken. Zijn moeder lijdt aan kanker en de sociale voorzieningen zijn daar niet wat wij gewend zijn.
 
In totaal is er een bedrag van rond € 20.000,- nodig en de opbrengst van het concert is daaraan een bijdrage. Het bestuur heeft besloten om aan dit concert logistieke ondersteuning te verlenen.
 
Artur Trajko en zijn compagnon gaan werken spelen voor piano en cello van Alberto Ginastera, Gabriel Fauré, Camille Saint Saens en Franz Schubert.
 
De toegang is gratis met een schaalcollecte aan de uitgang (richtbedrag € 25,= meer of minder mag natuurlijk ook!). Na afloop kunt u onder het genot van een drankje napraten in de Pauwehof. Aanvang 20.00 uur.