Stichting Oudekerk Heemstede

Veiling van diensten en Herfstmarkt


De Vriendenstichting gaat weer een dienstenveiling organiseren! De laatste veiling met marktje dateert alweer van een paar jaar geleden (2019), hoog tijd om deze draad weer eens op te pakken.
 
Er is samen met het CvK een tuinarchitect ingeschakeld om de tuin rondom de kerk bij de tijd te brengen. Dat kost een paar cent en daar willen we de opbrengst van de veiling en markt dan ook aan besteden.
 
Noteer de datum: zaterdag 25 november!
 
Er zijn ondertussen allerlei diensten aangeboden. Herinnert u zich nog het rijk gevarieerde aanbod van de vorige veiling zoals een boottochtje, een workshop jachthoornblazen, een dinertje bij iemand thuis verzorgen, iemand naar Schiphol brengen, teveel om op te noemen en niets was te gek! Dus laat u verrassen en kom kijken wat er allemaal wordt aangeboden en geveild.
 
Daarnaast zijn er kraampjes voor kunst & kitsch, boeken en cd/lp’s en een bloemenkraampje. U kunt daarvoor op donderdag 23 november van 10.00 – 14.00 uur in beperkte mate goederen inbrengen. Wees daarbij kritisch, want onze ruimte is beperkt. En er zijn nog meer snode plannen, maar dat houden we nog even geheim…
 
Hopelijk bent u enthousiast geworden. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de leden van de voorbereidingscommissie, Dineke Drost, Grieta Mensing, Leida Wierda en Wabe Heeringa.