Stichting Oudekerk Heemstede

Veiling van diensten en Herfstmarkt


De Vriendenstichting gaat weer een dienstenveiling organiseren! De laatste veiling met marktje dateert alweer van een paar jaar geleden (2019), hoog tijd om deze draad weer eens op te pakken.
 
Er is samen met het CvK een tuinarchitect ingeschakeld om de tuin rondom de kerk bij de tijd te brengen. Dat kost een paar cent en daar willen we de opbrengst van de veiling en markt dan ook aan besteden.
 
Noteer alvast de datum: zaterdag 25 november!
 
U kunt alvast nadenken over een dienst die u zelf zou kunnen aanbieden. Herinnert u zich nog het rijk gevarieerde aanbod van de vorige veiling zoals een boottochtje, een workshop jachthoornblazen, een dinertje bij iemand thuis verzorgen, iemand naar Schiphol brengen, teveel om op te noemen en niets was te gek! Dus laat uw fantasie de vrije loop en verzin iets dat u leuk vindt om met of voor een ander te doen.
 
Daarnaast zijn er kraampjes voor kunst&kitsch, boeken en cd/lp’s en een bloemenkraampje. U kunt daarvoor in beperkte mate goederen inbrengen. Wees daarbij kritisch, want onze ruimte is beperkt. En er zijn nog meer snode plannen, maar dat houden we nog even geheim…
 
Daarnaast hebben we natuurlijk vele helpende handen nodig, met name op de veilingdag. Voor de bezetting van de kraampjes, voor het beleggen van broodjes voor de lunch, voor het selecteren en op zijn plek brengen van de spullen. Als u tijd en zin hebt om mee te doen, meld u aan!
 
Aanmelden
Het aanmeldingsformulier waarop u kunt aangeven welke dienst of kunst&kitsch u voor de veiling wilt aanbieden, zo mogelijk met foto, Aanbiedingsformulier Veiling – Herfstmarkt 2023
 
Het aanmeldingsformulier als vrijwilliger, Aanmeldingsformulier vrijwilligers Veiling – Herfstmarkt 2023 v2
 
De ingevulde formulieren kunt u zenden aan secretaris@oudekerkheemstede.nl. De papieren versie ligt op de tafels in de Pauwehof.
 
Hopelijk bent u enthousiast geworden om mee te doen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de leden van de voorbereidingscommissie, Dineke Drost, Grieta Mensing, Leida Wierda en Wabe Heeringa.