Stichting Oudekerk Heemstede

Benefietconcert 31 augustus 2019


 

In het kader van de geldwerving voor de verbeteringen in en rond de Oude Kerk zullen er Benefietconcerten worden gehouden. De opzet is, dat de de musici belangeloos meewerken en dat er een boeiend programma wordt geboden om veel betalende bezoekers te trekken.
Zie ook: Benefietconcerten overzicht

 

Zaterdag 31 augustus 2019: Benefietconcert TIHMS

 

Op zaterdagavond 31 augustus om 20.00 uur organiseert onze Stichting samen met de stichting Podia Heemstede (SPH) een benefietconcert in de Oude Kerk. Dit concert, het eerste in het nieuwe concertseizoen 2019/2020, wordt verzorgd door The International Holland Music Sessions (TIHMS).

 

Deze organisatie is actief sinds 1989. Tientallen jonge (top)musici uit de hele wereld komen ieder jaar weer naar Bergen (NH). Voor violisten, cellisten en pianisten betekent Bergen een tussenstop op weg naar een carrière als solist. Hier krijgen ze les van toonaangevende docenten en voorzien ze Noord-Holland rijkelijk van muziek. Heemstede doet voor het eerst mee!

 

De doelstelling van het TIHMS is om jongelui die een solocarrière ambiëren, bagage mee te geven voor hun beroepspraktijk. Dat gebeurt door middel van masterclasses met lessen in PR en podiumpresentatie. Bovendien met een fotoshoot!

 

In onze Oude Kerk zullen op 31 augustus twee jonge Russische musici optreden: German Tcakulov, altviool en Nikita Volov, piano. German speelt voor ons een stuk van Max Reger voor altviool. Samen spelen ze een sonate voor altviool en piano van Johannes Brahms. Na de pauze speelt Nikita een pianosonate van Wolfgang Amadeus Mozart. Ten slotte spelen German en Nikita samen een sonate voor altviool en piano van Paul Hindemith voor ons.

 

Het wordt een fantastische start van het nieuwe concertseizoen 2019 / 2020. We willen U van harte uitnodigen voor dit concert. De toegangsprijs voor onze Vrienden bedraagt € 15,= (voor niet-vrienden is dat € 20,=).

 

U kunt zich voor dit concert aanmelden door het aanmeldingsformulier (Aanmeldingsformulier TIHMS concert) te sturen aan secretaris@oudekerkheemstede.nl. Daarna krijgt u uw ticket per email toegezonden met het rekeningnummer van de Vriendenstichting waarop u uw ticket(s) kunt betalen.